Акрапович: Нямахме късмет в решителните моменти


Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе доволен на представянето въпреки отпадането от Страсбург след загубата и на реванша с 0:1.
“Нямахме късмет във важните моменти. Бяхме равностоен противник на един силен отбор. Искам да поздравя момчетата. Неутрализирахме техните силни играчи. Можеше да се обърне всичко, ако бяхме реализирали. Горд съм от този отбор и от тези момчета, които тренирам”, започна треньорът на “смърфовете”.

“Те успяха да вкарат с първата ситуация, а да реагираш не е лесно. Направихме добър мач, хубава игра от отбора, но не успяхме да продължим напред. Езе е стена, нямаше какво да се случи. Нямаше време за почивка след полета, влезе на терена и направи страхотен мач. Не знам обаче как се случи тази ситуация. Ние ще опитаме всичко, за да остане Езе. Желанието на всички в клуба е да остане при нас”, добави още той.

“Искам целите да са по-високи. Сега не трябва да мислим негативно. Целта е да направим още силни мачове и да затвърдим това, което показваме. Искам да покажем срещу всеки отбор качествата на Локомотив”, завърши Акрапович.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ЛП1926ФК

ЛП1926ФК

16.08.2019 | 13:48

До кавала под мен: Нещо си объркал темите, селски. Царско село може да опъне само кривоглавите помаци от Селско царство,. Виж за Б група си прав, но с едно малко уточнение - БоталикЪ СопутЪ 2010 тази година със сигурност изпада.

Отговори
1 1
Кавалджиев

Кавалджиев

16.08.2019 | 08:59

Скрий се бе цървул - навсякъде ви бият като даули - ти ще ми дрънкаш глупости - с тази игра - и за Б група не ставате - сега и Царско село може да ви опъне .

Отговори
2 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?