Акрапович: Европа трябва да види гола на Митко Илиев в Разград

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе в отлично настроение преди дербито срещу Ботев, с което стартира кампанията в новия сезон. Според Акрапович отборът му се намира в добра форма, а доказателство за това е победата над Лудогорец за Суперкупата. Босненският специалист изтъкна попадението на Димитър Илиев, което донесе третия трофей на Лаута, откакто той е треньор. "Европа трябва да види този гол. Обикновени голове на Роналдо се въртят по 1000 пъти. Това попадение на Митко Илиев обаче е рядко срещано. Вижте само паса на Карагарен и изпълнението на Митко. Това е удоволствието от футбола", заяви Акрапович.

"Радвам се, че започваме с такъв важен мач, въпреки че, ако мачът е по-нататък, ще успеем да влезем в по-добра форма. Подготвени сме за мача и го показахме на финала за Суперкупата. Надявам се да повторим отново такъв силен мач, какъвто изиграхме срещу Лудогорец", разкри наставникът.

"Витанов е добре, всички играчи са здрави и това е много добре за отбора. Ботев взеха доста нови качествени момчета, надяваме се това да не е пречка пред нас. Изгледах контролата им с Етър и разузнах отбора", продължи той.

"Искаме да играем добър футбол, за да може на феновете да им е удоволствие да дойдат на мач. Надяваме се скоро всичко да се нормализира и всички привърженици да могат да присъстват, защото това е много важно за нашите играчи. Когато няма мотивация от феновете, няма как всичко да дойде на 100%", каза специалистът.

"Аз по принцип не правя прогнози, преди Суперкупата се шегувах. Бяхме се подготвили за два варианта и затова изпратих Пиргов да загрява, но Митко Илиев явно имаше против и вкара фантастичен гол. Надявам се да направим добър мач срещу Ботев и да бием. Нямам проблем да гледам мача от трибуните на Коматево, защото съм наказан. Ще направим преди това тренировка. Единствената разлика е, че Тунчев ще изведе момчетата", допълни Акрапович.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?