18 месеца затвор за сексманиак от Уигън

Нападателят на Уигън Марлън Кинг беше осъден на 18 месеца затвор, след като съдът го призна за виновен по обвинение в сексуално нападение и нанасяне на телесна повреда на 20-годишна жена.

Инцидентът датира от декември миналата година, когато Кинг решил да посети нощен бар в Лондон. Футболистът имал двоен повод за празник - той съвсем скоро бил научил, че жена му е бременна, а в същия ден отбелязал и важен гол за тима си. В разгара на купона 29-годишният здравеняк отправил сексуални намеци към момичето, чието име не се споменава. Младата жена веднага го отблъснала, но това само разгневило тъмнокожия голмайстор и той й отвърнал с мощен юмрук в лицето.

Ударът бил толкова силен, че двете приятелки на 20-годишната студентка, които се опитвали да спрат Кинг, също полетели към земята.

По-късно пред полицията футболистът се опитал да излъже, като казал, че е станал жертва на грешно идентифициране. Случката обаче станала пред достатъчен брой очевидци, които свидетелствали в съда. В резултат Марлън Кинг получи ефективна присъда и ще трябва да прекара 18 месеца зад решетките.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?