0:3! Септември разкри Миньор насред Перник

Първа загуба от началото на сезона допусна лидерът на Югозападна Трета лига Миньор(Перник).

В голямото дерби от 15-ия кръг при аматьорите перничани паднаха с 0:3 от Септември(Симитли), насред своя стадион и върнаха с пълна сила интригата около първото място. 

Попаденията за гостите реализираха Борислав Хазуров (29, 66) и Марио Топузов (45+4).

С този успех играчите от Симитли се доближиха на само точка от лидерската позиция, която все още се заема от Миньор. 

Първата голова ситуация в мача се откри пред вратата на гостите. Павлин Чиликов засече с глава центриране от корнер, но ударът му премина на сантиметри от целта. Секунди по-късно главният съдия Николай Йорданов направи огромна грешка, след като Марио Топузов вкара атрактивен гол от воле, но реферът го отмени и даде нарушение извън границата на наказателното поле на тима от Симитли.

В 29-ата минута Марио Топузов спечели дузпа, която бе направена от Aнтон Славчев. Зад топката застана Борислав Хазуров, който не остави шанс на Даниел Леонтиев.

Секунди след попадението феновете на "чуковете" започнаха да хвърлят бутилки към терена, но стрелецът на тима Калоян Йосифов успя да успокои привържениците на тима и дербито продължи.

Последваха няколко опасни атаки на домакините, но на два пъти Стивън Милчев не успя да изравни резултата в Перник.

В продължението на първата част Септември стигна до втори гол. В негов автор се превърна Марио Toпузов. Атакуващият футболист засече с глава прекрасно центриране от десния фланг. 

В 54-ата минута "чуковете" бяха близо до гола, но гредата спаси Чарлз Тейлър.

В 66-ата минута играчите на Септември вкараха трети гол. Борислав Хазуров бе изведен очи в очи с Леонтиев, а опитният стрелец не пропусна да забие своя втори гол в битката.

В 75-ата минута домакините направиха отлична комбинация отдясно, която завърши с центриране по земя към Даниел Гогов, който обаче стреля твърде неточно.

Пет минути преди края на срещата Владимир Гогов можеше да вкара четвърти гол, но Даниел Леонтиев се намеси изключително майсторски. Това бе и последната ситуация в този мач.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?