64

Бенедета - приятелката на Рикардо Калафиори, двамата са луди по татусите

Рикардо Калафиори е едно от основните открития на сезон 2023/24. 22-годишният защитник сензационно стигна до Шампионската лига с Болоня, дебютира в националния отбор на Италия и стана основен играч на тима на Евро 2024. Вярно, че си вкара автогол в мача с Испания, но на кого не се случва това? Но в решителния мач срещу Хърватия той отбеляза асистенция в добавеното време!

Естествено, този човек има красива жена до себе си. Запознайте се с Бенедета, приятелката на Рикардо Калафиори!

Италианската футболна общност научи за Бенедета през май 2024 г., деня, в който Болоня официално се класира за Шампионската лига. Радостният Калафиори даде интервю точно на терена, момичето се приближи да го целуне по бузата, но това не беше достатъчно за защитника и той я целуна по устните. Всичко това се случи на живо.

Двойката е заедно от малко повече от година. През лятото на 2023 г. Калафиори се завърна в Италия: той подписа договор с Болоня след сезон в Базел. Тогава двойката се запознава.

Измина само година, а Рикардо и Бенедета вече получиха идентични татуировки: надписът „Koi No Yokan“ на пръстите си. Приблизително се превежда като „Любов от пръв поглед“ на японски и също е заглавието на албум на Deftones.

Като цяло Бенедета обича татуировките: тя има повече от пет от тях. Най-забележимото е рисуването на кости върху ръката.

В момента момичето е в Германия и аплодира любимия си на стадионите за Евро 2024!

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?