В Италия ревнаха срещу съдийските аванти за Англия

Медиите в Италия не пропуснаха момента да нанесат удар по Англия преди финала. Топката им бе заложена на голлинията с пресилената дузпа срещу Дания, а на Апенините видяха в това комплот между УЕФА и премиера на Великобритания Борис Джонсън.

Според „Gazzetta dello Sport“ дузпа е била „връщане на услугата“ заради участието на Джонсън в спирането на проекта за Суперлига на Европа.

Разбира се, в Италия си поиграха и на думи с песента „It's cоming home“ („Идва си у дома“), като слагаха заглавия като „„It's diving home“ („Хвърля се у дома“).

В Дания също скочиха здраво на Англия, като местното издание „B.T.“ отдели цяла страница на дузпата, като вкара в нея политиката, многото смъртни случаи заради коронавируса и накрая завърши.

„И нека си купонясват. Дали не е боже наказание, че третата вълна почва от този остров?! А ние трябва да сме щастливи, че тази сутрин се събудихме в Дания“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
3,14

3,14

09.07.2021 | 11:39

Когато бомбандираха България през 1943-44г.,Чърчил казал,че София трябва да се бомбандира,докато заприлича на разорана нива!Сега,докато Лондон не се изравни със земята,светът не го чака нищо добро!

Отговори
5 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?