Голям скандал на Евро 2020: Рюдигер с канибалска проява срещу Погба

Нов грандиозен скандал е на път да избухне на Евро 2020. Жесток и несакциониран от служебните лица инцидент стана на мача Франция - Германия, спечелен от "петлите" с 1:0. Защитникът на Бундестима Антонио Рудигер ухапа суперзвездата на Франция Пол Погба, алармира Дейли мейл.

В наистина причудливи сцени Рюдигер беше хванат от камерата, движейки се към гърба на Погба и след това наведе глава напред.  На записа се вижда как той впива зъби през фланелката, оставяйки противника си видимо объркан.

Погба бързо се оплака на съдията, но тъй като инцидентът до голяма степен остана незабелязан, не се предприеха никакви действия от страна на официалните лица. След края на мача конфликтът между двамата видимо бе изгладен, тъй като те се прегърнаха. Погба от своя стра настоя, че не иска да види Рюдигер наказан за ухапването.

Днес се очаква УЕФА да земе отношение по скандала.

Подобен инцидент стана на Световните финали в Бразилия през 2014 г. Тогава уругвайският нападател Луис Суарес ухапа зверски защитника на Италия Джорджо Киелини. ФИФА предприе разследване и наказа Суарес за 9 мача плюс 4 месеца забрана дори да тренира с отбор.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

16.06.2021 | 17:42

Няма нищо страшно,просто е искал да го опита дали е вкусен.

Отговори
2 0
джунгла

джунгла

16.06.2021 | 13:28

Не са го наказали, понеже са от една порода. Ако беше някой бял, щяха да гърмят медиите цяла година....

Отговори
2 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

16.06.2021 | 11:44

Старите навици не се забравят.

Отговори
3 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?