Бонучи: Да видиш 58 хиляди как напускат стадиона по-рано! Безценно

Авторът на изравнителното попадение на Италия - Леонардо Бонучи бе луд от щастие след триумфа на UEFA EURO 2020. Легендарният защитник имаше огромен принос за успеха на адзурите, отбелязвайки изравнителното попадение срещу Англия, което доведе мача до изпълнение на дузпи. 

"Това е сбъдната мечта и е на треньора и целия отбор. Когато се събрахме в Сардиния, имаше нещо различно в сравнение с миналото. Постепенно изградихме самочувствие, увереност и сплотеност. Това беше черешката на тортата, която ни прави легенди", сподели щастливият Бонучи.

Бонучи призна, че атмосферата на "Уембли" е била допълнителна мотивация. На стадиона присъстваха около 7000 италианци от общо 65 000 зрители поради рестрикциите за пътуване. 

"Чувството е уникално. Да видя как 58 000 човека напускат стадиона преди да бъде дадена Купата е безценно. Сега Купата идва в Рим. Те си мислеха, че остава в Лондон. Съжалявам за тях, но Италия отново им изнесе урок."

"По време на загрявката си казахме, че това, което става на трибуните, е просто фон. Бяхме в серия от 34 поредни мача без загуба. Трябваше да направим същото, което правихме до сега - нищо повече, нищо по-малко", каза още Бонучи. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Иво

Иво

12.07.2021 | 12:31

Гледах само първото полувреме и си легнах с надежда, как някакви нагли англичани получават урок по уважение.И чудото стана. Уникално е да се събудиш в 5:00 и да видиш мечтата си реалност.Английски мулета пожелавам ви още 110 г да нямате купа.И като се научите да бъдете толерантни към всеки, ще получите нужното уважение.Расизма не е само срещу тези с различна кожа.Стига вече са се оправдавали някои с това.А това след Божията ръка е някакъв вид наказание за освиркванията на химните на Дания и Украйна, смешното гмуркане на един още по-смешен човек.Живейте с това.

Отговори
13 3

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?