Ако искате да заложите за адреналин Пробвайте Белгия за титла и търсете коефициент на Турция

Винаги съм се чудел кое е най-голямото удоволствие за футболния фен. Сега вече знам - европейско или световно първенство. Няма да ви агитирам каква бира да пиете, къде да връщате капачките или какво да търсите под тях. Единственият ми съвет в тази насока е: не изхвърляйте празните бутилки през терасата, тъй като може да се порежете от стъклата, когато жена ви ви прати да разходите кучето пред блока!

Какво обаче е футболен форум без националите ни! Няма адреналин, няма и на кого да теглиш една майна, просто ей така, да ти олекне. Та адреналинът на футболния фен е да спечели от някоя прогноза за мач. За целта има само едно условие - просто си пуснете някой лев за единия от двата отбора и викайте на воля, за да се пукнат и съседите от яд, а леко залепените им тапети да паднат.

При залагането на футболни мачове има две основни правила - доверете се на чувството си и не търсете максимална печалба. Запомнете - всички харесват Шарлиз Терон, но и Серина Уилямс има мъж. И така, разглеждаме варианта за нов европейски шампион. Фаворит почти навсякъде при букитата е Франция, като коефициентът им варира от 4.5 до 6.5. Хората очакват най-после титлата да се появи на празненства в Лондон. Англия има добър отбор, втори фаворит е след Франция в залозите, но... дори и фактът, че финалът ще е на "Уембли", не означава, че на него островитяните ще играят.

Моят фаворит е тимът на Белгия. Златното им поколение, състоящо се от Азар, Лукаку, Вертонген, Алдервейрелд и Тилеманс, все още не е достигнало своя връх под ръководството на Роберто Мартинес. Ако тук не стане нещо, то за червените дяволи спокойно можем да говорим в минало време. Коефициентът е повече от приличен - 6.50. За любителите на традиционното ще кажа: Германия е с любопитна оферта, гравитираща около 8.00. Не забравяйте, че бундестимът се подмладява и допусна даже загуба от Северна Македония. Не съм сигурен, че "хомеопатът" Йоаким Льов ще може да задържи духа на немците във всеки един мач. Германският дух отдавна не е отличителна черта за тази интернационална команда.

За да пробвате нещо по-различно, ще ви препоръчам да се вгледате в отбора на Турция и да намерите някаква опция в тяхна полза. Определено имат един от най-сработените състави и играят силно. Може да опитате Турция да спечели групата с Италия, Швейцария и Уелс. Откриването довечера е Италия - Турция. Не съм убеден, че адзурите ще бият. По тази причина 5.50 за победилите в групата е добър аргумент за проба.

Всяка страна има право да разполага с до 26 футболисти в състава си. След обявяването на съставите стана ясно, че националният отбор на Турция разполага с най-млад състав от всички 24 отбора на Евро 2021. Средната възраст на футболистите на "полумесеците" е точно 25 години, като пет от играчите им са именно на тази възраст. Само двама от играчите им са над 30-годишна възраст.

И не забравяйте, залаганията са за забавление! Ако имате нужда от пари, вземете си платената и идете да берете ягоди или череши срещу 40 лева на ден. От залози няма как да си оправите бюджета, но... Успех!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?