64

Звездите ми говорят: Кобрата не загубил от Чисора

"Много са причините за тази загуба, сред тях е това, че трябваше да бъда по-убедителен. Не го усещам като загуба, звънят ми оттогава много съдии и ми казват: "Да знаеш, че този мач ти не го загуби". Загуба, победа - не е важно, важното е, че се получи зрелище за публиката. Аз обичам да се усъвършенствам", заяви Кубрат Пулев пред bTV по повод мача с Дерек Чисора за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA), в който съдиите присъдиха успеха на британеца с 2:1 гласа.

"Много съм издръжлив, аркадите ми минават бързо. Като ме шиеха после, ми се смееха, защото ми беше забавно. Затова плащаме големи суми на кътмените, да спират кръвотеченията. С течащата кръв в окото ми с него виждах на 15-20%, всичко ми бе размазано", продължи Кубрат.

"На ринга имах сериозна битка със самия себе си, 12 рунда са, ако е труден мачът, ти минават различни мисли през главата. На мен кръвта не ми влияе, но на противника така му се улеснява работата: ранен си, той усеща психологически, че може да надделее. На боксов език това беше "кантар мач".

На който и да присъдят победата, все е правилно. Не мисля, че съм далеч от истината, той е сред имената в световния бокс, от най-трудните противници е", каза още боксьорът. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
кръговрат

кръговрат

24.07.2022 | 19:33

Звездите ми говорят. Преди Кобрата ги биеше за пари. Сега него бият за пари.

Отговори
2 1
Българин

Българин

24.07.2022 | 13:10

Кобрьо кобрьо голямо реване!

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?