Следвайте ни

Злато и два пъти бронз за СК Кодокан от Държавния шампионат

viber icon

СК Кодокан(Пазарджик) завоюва 1 златен и 2 бронзови медала на Държавния личен шампионат по джудо за момичета и момчета до 12 години в зала „Васил Левски“ в Пазарджик. Турнирът се проведе при отлична организация според всички изисквания и съобразено със заповедта на министъра на здравеопазването.

В проявата се включиха 366 състезатели - 93 момичета и 273 момчета от 45 клуба, които се бориха за златото в десет категории. Пазарджишкият клуб СК "Кодокан 2008" участва с 19 състезатели. При ожесточена конкуренция клубът се представи достойно и завоюва един златен и два бронзови медала.

Златният медалист е Никола Марков в категория до 60 кг., а бронзовите - Пролет Тончева в категория до 36 кг. и Стилян Бабачев в категория до 46 кг. Тяхната отдаденост ще послужи като пример за другите млади спортисти.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?