Следвайте ни

Златните момичета възраждат спектакъл в Колодрума

След близо 30-годишно прекъсване Българската федерация по художествена гимнастика възражда разкошна инициатива.  На 26 септември в Пловдив Златните момичета от националния отбор ще представят своите съчетания пред местната публика в невероятен спектакъл, информира gong.bg. 

Спортното шоу ще се проведе в зала „Колодрума” от 19.00 часа.

Ансамбълът на България, Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова, както и момичетата от разширения състав при жените ще бъдат основната действаща сила в продукцията.

Специално участие в спектакъла ще вземе един от най-обичаните родни изпълнители – Орлин Павлов.

Организаторите са отправили покани още към отбора по спортна аеробика и всички клубове по художествена гимнастика в Пловдив.

Любопитното е, че продукцията ще се проведе само два дни след завръщането на отбора от най-важното състезание за годината - Световното първенство в Баку, Азербайджан (16-22 септември). След спектакъла националният тим ще се отправи на заслужен отдих в Банско.

Покани за шоуто са отправени към кмета на града Иван Тотев, както и олимпийски и световни шампиони от Пловдив. 

От федерацията са избрали тази дестинация за старт на инициативата, тъй като Пловдив е градът на културата тази година. Събитието ще се състои със съдействието на местната община, както и благодарение на заместник-кмета по спорта Георги Титюков.

Билетите за спектакъла под надслов „Пловдив посреща Златните момичета” вече се продават в онлайн >>> ТУК.

Юлиян Ангелов

Ръководител екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?