49

Златни! Нашите момичета номер 1 на Европейското в Тел Авив ВИДЕО/СНИМКИ

Българската художествената гимнастика се окичи с отборната титла от Европейското първенство в Тел Авив след силните игри на тима ни в отделните дисциплини.

Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбълът ни събраха общо 333.150 точки в Израел и така оглавиха класирането по нации.

Втори с минимален аванс са италианките, а трети останаха момичетата от тима на домакините.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Веселин ЕГН 7112136860

Веселин ЕГН 7112136860

20.06.2022 | 01:44

Етнически Българин съм и възразявам срещу първото място на едкн еврейски,но не и Български ансамбъл от Художествена гимнастика,спонсориран от ашкеназкият евреин Симеон Сакскобурготски и сефардската еврейка Маргарита -съшруга на чифута Шимон Сакса. Истината е,че този ансамбъл печели точки от едно еврейско жури,което цели да покаже лъжата,че българите са един вид евреи. Всичкото това се случва защото България е най древният народ в света...народ Тракийски. Но какво е Тракия? ТРЯКИЯ е Ханаан,а Ханаан е Галилея,която евреите от ери насам обезкървяват. Цел на евреите е да ни отнемат земята,а нас екстерминират. Почти всичката ни земя е изкупена от Аврамовите фашисти еврейски. Обърнете внимание на лицата на гимнастичките и техните имена. Няма Етнически Българки! Долу Изсраел!

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?