Следвайте ни

Започна строежът на новата спортна зала

viber icon

Месец след старта на първата копка, в двора на Спортното училище в Пазарджик започна по същество строителството на новата спортна зала, видя репортер на "Марица". Тя ще бъде изградена в парцела между изкуственото игрище и общежитията на училището.

Учебно-тренировъчната зала ще бъде с 200 места за публика, а очакванията са тя да бъде готова през пролетта на следващата година.

В бъдещата зала ще се провеждат състезания по различни видове спорт и ще се използва за всички ученически мероприятия. Там ще бъдат настанени голяма част от спортните клубове, които през зимата тренират във физкултурни салони, което създава неудобства. 

Участието на Общината в общия финансов ангажимент с държавата е в размер на 1 милион 270 хиляди лева. 

Хубавото време благоприятства строителните работи, които засега вървят по предварително начертания от фирмата изпълнител план. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?