Зам. министър: СУ "В. Левски" е най-доброто спортно училище у нас

Спортно училище "Васил Левски" Пловдив е най-голямото и най-добре работещото подобно учебно заведение в страната, каза в приветствено послание зам.-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов. Доцентът се включи през платформата на ZOOM и там отправи поздрави към всички а на учениците специално пожела с успехите си да покажат, че са достойни наследници на Апостола.

Иначе, учениците отбелязаха патронния празник на Спортно училище „Васил Левски“ с поднасяне на венец на паметника на Васил Левски в двора на училището от 10-те най-добри спортисти на училището за 2020 година.
Направена бе и презентация по класове на филма за Васил Левски, който учители от училището изготвиха в къщата на Апостола в Карлово, в екипите за провеждане на час на класа в платформата MS Teams.

Припомняме, че през февруари в Спортното има цяла програма за отбелязване патронния празник на училището, коятовключваше: Литературен конкурс „Олимпийските идеи и ценности“ „Съвременните апостоли днес“, Посещение на Национален музей „Васил Левски“ – Карлово и заснемане на филм, Прожекция на филма, заснет в Национален музей „Васил Левски“ в часа на класа, Олимпийски ден – 17.02.2021 г., начало: 11:00 часа.

Предстоят още: Математическо състезание за учениците от VIII клас „Математическо пътуване“ -24.02.2021 г., 11:00 часа., Публикуване на най-добрите материали, свързани с Олимпийския ден в информационните каналите на училището., Февруарско издание на вестник „Спортно междучасие“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?