64

Йосиф Миладинов с два норматива за Световното във Фукуока

Йосиф Миладинов приключи Европейското в Рим без медал, но в сметката си има два покрити норматива за С​ветов(ното първенство, което ще се проведе догодина.

Пловдивчанинът е сигурен за 50 метра бътерфлай. Там  Миладинов има 23.20 секунди в Рим, а норматив А е  23.53. На стотака в най-техничната дисциплина в плуването Йосиф е с покрит норматив

B с резултата си от 52.34 сек. Там нормата за В е 53.78, а за А - 51.96.

На 50 метра свободен стил в Рим Йосиф Миладинов не успя да намери място на полуфиналите в Рим. Миладинов остана на 49-а позиция с 23.07 секунди. Нормативите за състезанието във Фукуока, което ще се проведе между 14 и 30 юли догодина, са 22.12 (А) и 22.89 (В).

„Една грешка провали цялото плуване, особено на по-късите дисциплини. Ръцете ми се разделиха при влизането във водата, не мога да си обясня защо се получи така. Трябва да стабилизирам старта си. От една страна съм доволен от представянето си на Европейското първенство, но съм и разочарован от грешките, които допуснах. От всяка грешка си взимам поука“, каза Йосиф Миладинов след старта си на 50 м св. стил.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?