64

Йосиф Миладинов напуска Младост'91, ще плува за София

Йосиф Миладинов вече няма да се състезава в държавните първенства на България от името на Младост'91.

Олимпийският финалист на 100 м бътерфлай от игрите в Токио 2021 ще защитава вече честта на Спринт София, обяви президентът на столичния клуб Красимир Захов. 

В последните две години Миладинов провежда основната част от тренировките си в Швейцария. Йосиф е студент в Националната спортна академия.

„Срещата, която проведох с г-н Захов, ме увери и усетих, че той искрено се интересува и вълнува от моята реализация на големи първенства – заяви Йосиф Миладинов за bgswim.com. – Стиснахме си ръцете и се договорихме плувен клуб “Спринт-София” да ме подкрепя с цел подготовката ми за олимпийските игри в Париж 2024 да премине още по-успешно.

 

Много приятно впечатление ми направи, че в клуба има изготвени и се изпълняват ясни програми и се отделят средства за стипендии, които целят развитието както на млади таланти, така и да подкрепят елитни и утвърдени състезатели.“

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Срамна работа

Срамна работа

03.11.2022 | 07:30

Да,ама ние развиваме мажоретки,хокей на трева,катерене по стена и все такива тъпотии..Една зала нямаме,един басейн нямаме, един стадион нямаме! Колко са известните имена в различните спортове на Пловдив? Броят се на пръсти,а скоро ще изгубим и още няколко май,но на партийни събрания се отчитат колосални успехи!

Отговори
2 2
Юлиян Анеглов

Юлиян Анеглов

03.11.2022 | 09:16

Само да вметна.... развивавме хокей на трева главно заради упоритостта на хората - треньори, деятели и родители. Общината няма нищо общо. Хората в хокея на трева правят всимчо като ентусиасти....и заслужават адмирации

Отговори
2 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?