Следвайте ни

Владо Гърков и волейнационалите U17 са "Отбор на юли" ВИДЕО

Националният отбор по волейбол на България за юноши под 17 години и неговият селекционер Мартин Стоев бяха наградени за Отбор и Треньор №1 на месец юли, в традиционната класация на Пресклуб „България“, която включва допитване до спортните редации у нас.

Церемонията се състоя днес, като  капитанът на волейболистите Владимир Гърков и съотборникът му Ерик Стоев приеха Купата на победата от името на целия отбор. Треньорът Мартин Стоев бе удостоен със специална значка „Златен трикольор“.

Признанието на спортните журналисти идва за вицешампионската тила на националите U17 на европейското първенство в София през юли. Младите „лъвове“ отелязаха страхотно представяне на Евроволей 2019, кто пред собствена публика стигнха до финал, но в спора за титлата отстъпиха на Франция с 1:3 гейма и завършиха със сребърните отличия. Волейболистите ни от тази възрастова група стават за първи път Отбор на месеца.

Селекционерът Мартин Стоев пък продължава да трупа успехи  своята кариера, като печели своята шеста награда за Треньор №1. За първи път той е удостоен с тази чест през 2005 година, като треньор на мъжкия национален отбор на България.

Юлиян Ангелов

Ръководител екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?