Следвайте ни

Виктория Волей с първа тренировка в зала

Отборът на Виктория Волей (Пловдив) направи първа тренировка в зала като част от подготовката си за новия сезон в мъжката Висша лига. Досега пловдивчани наблягаха предимно на физическите натоварвания.

Под ръководството на наставника на тима Атанас Митрев в залата на СУ „Цар Симеон Велики“ тренираха 14 състезатели.

От титулярния състав от миналия сезон сега отсъстваха четирима волейболисти. Владимир Гърков и Дамян Огнянов преминаха в Левски София. Либерото Владислав Лукаревский вече ще е част от Арда (Кж), а диагоналът Алберт Албаадж прекрати състезателна кариера и реши да се съсредоточи върху образованието си.

За момента нови попълнения са опитните Евгени Григоров, който е юноша на Виктория Волей и Стоян Вулджев (юноша на Локомотив Пловдив). Григоров имаше желание да играе в чужбина, но трансферът се провали. Уговорката с ръководството на Виктория Волей е той да бъде пуснат, ако получи добра оферта от друг отбор.

Ново попълнение е 19-годишният посрещач Енис Караденис, който е юноша на Арда (Кърджали).

Официално състезател на Виктория Волей е Георги Тонев, който е син на легендата на родния волейбол Димо Тонев. 15-годишният талант ще води подготовка с подрастващите гарнитури на пловдивския клуб.

Юлиян Ангелов

Ръководител екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?