Виктор Генев: Почвам с Ботев в понеделник

В понеделник започвам подготовка с Ботев Пловдив,заяви бранителят Виктор Генев пред репортер на PlovdivDerby.com. „Не отговарят на истината цифрите, които излязоха в медийното пространство за поискана от мен заплата. До момента съм имал само един разговор с шефовете на клуба относно новия ми договор. Те са отправили към своето предложение и аз трябва да им дам отговор. В понеделник започвам с тима Не отговарят на истината и писанията, че преговарям с Левски. Никой от синия клуб не се е свързвал с мен“, заяви още Виктор Генев.

Пред свои близки фенове на тима пък Генев е заявил, че желанието му е да остане да играе в Ботев Пд и тепърва ще води разговори с ръководството по тази тема.

Ръководството на Ботев (Пловдив) планира да увеличи заплатите на футболистите от тима за новия сезон, за да може да запази водещите си играчи и да привлече няколко качествени попълнения, съобщава БТА. На „жълто-черните“ предстои участие в турнира Лига Европа, като амбициите на бъдещите собственици са достойно представяне в него. В българския шампионат ще се гони място в Първата шестица и защита на спечелената Купа на България. Шефовете вече работят активно върху селекцията. Проведени са преговори с футболистите, чийто договори изтичат през този месец. Очаква се централните защитници Радослав Терзиев и Пламен Димов да подпишат договори с клуба.„Жълто-черните“ шефове ще продължат и с офанзивата си по задържанeто на Тодор Неделев, чийто права се държат от германския Майнц 05, както и на Антонио Вутов, който е собственoст на италианския Удинезе.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?