Следвайте ни

Весела Коледа от Цвети Пиронкова, Габи Петрова, Бербо и...

viber icon

Рождество Христово е най-светлият семеен празник в Християнския свят. Да бъдеш с най-близиките си в края на календарната годиан, да споделиш с тях най-съкровените неща, да се радваш на уют и топлина, е най-красивата благодат.

Българските спортни звезди - хората, които през цялата 2020 г. ви караха да изпитвате емоции по целия спектър, ни поканиха в домовете си чрез социалните мрежи.

Едва ли има джудже в по-добра форма от лекоатлетката Габриела Петрова, която е приседнала до елхата.

„Честито Рождество Христово! Здраве, любов и благоденствие!“, пожела Цветана Пиронкова. 

Седмата най-бърза жена на 200 м в света - Ивет Лалова, изпраща чаровната си усмивка и позитивно настроение, заедно със съпруга си Симоне.

Още преди празниците Тервел Пулев и колоритното му семейство - красивата му съпруга Диана и палавите Калоян и Аспарух, отправиха пожеланията си от боксовия ринг: "Весело посрещане на празниците! Здраве, щастие и любов от нашата банда!"

„Весела Коледа, пожелавам на всички здраве и нищо друго! Прегънете и целунете своите близки и роднини, като им пожелаете същото“, призова Димитър Бербатов.

Световната шампионка по борба от 2018 г. Тайбе Юсейн поздрави последователите си с весела картинка.

 

 

 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?