Венци даде назад: Извинявам се на Бойко Борисов

Президентът на Славия - Венци Стефанов преспа и усети, че е нагазил лука с поредното си дебелашко изявление вчера. След мача срещу Бистрица бившият сикаджийски бос обяви, че хора от противниковия лагер са го заплашвали, като са намесили името на Борисов. Стефанов добави още, че от противниковия лагер са го бутали и са искали да нахлуят в съблекалнята на Славия.

"Извинявам се на Бойко Борисов, че намесих името му в скандала след вчерашния мач. Не съм разбрал правилно какво са ми казали хората от моя щаб. Аз разбрах, че е споменато името на премиера и затова реагирах по този начин. Сега установих, че е споменато друго име, а не това на Борисов. Затова още веднъж се извинявам на г-н Борисов, заяви Стефанов пред Sportal.bg.
"Призовавам компетентните органи да вземат отношение около скандала. В този случай си държа на думите, защото бях свидетел и видях с очите си какво се случва. Не може някакъв си бивш квартален полицай да раздава правосъдие. Да иска да нахлуе в съблекалнята на Славия, за да търси сметка на моите играчи. Как е възможно Галев да заплашва човек от ВКС, че ще го изхвърли от делегатството и въобще от футбола. Защо бяха нужни подобни скандали и провокации? Никой не печели от това. Още повече, че мачът беше без значение. Нека компетентните органи да разобличат кой е подстрекател на този ненужен скандал", добави членът на Изпълкома на БФС.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?