Следвайте ни

Велик промоутър със страховита прогноза за мача Кобрата - Джошуа

viber icon

Един от най-великите промоутъри на нашето време изрази голям оптимизъм за шансовете на Кубрат Пулев в мача за световната титла в тежка категория срещу настоящият първенец Антъни Джошуа. Боб Аръм се закани, че Кобрата не само ще победи, но и ще нокаутира AJ в предстоящия им двубой. Както е известно, Пулев е официален претендент за световната титла във версия IBF и британецът е задължен да проведе следващия си мач срещу българския боксьор. Той е представян от агенцията „Top Rank“, където Аръм е изпълнителен директор. Очакванията са мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа да се проведе през април следващата година.

„Нека разкрия една тайна, а вие решавате дали ще се съгласите. В края на 2020 година Антъни Джошуа вече няма да е топ боксьор. Имам един българин – казва се Пулев, който ще го просне по задник в следващия им мач. Мисля, че всички ще се съгласят, че Кубрат Пулев ще е следващият шампион и ще приключи кариерата на Джошуа“, заяви 88-годишният Аръм пред радио „TalkSport”.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?