Велбъжд без Маслара за мача с Хебър

Дисципкомисията наложи общо 19 наказания

Без треньорът си Иван Маринов – Маслара и още двама футболисти остана за съботния си домакински мач с Хебър последния в класирането на Трета ЮФЛ Велбъжд(Кюстенил).

Снощи Дисциплинарната комисия при ЗС на БФС спря треньорските права на Маслара за 1 среща и го глоби със 125 лева за обиди към длъжностните лица по време на отминалия мач на „черешарите” в Симитли.

Също за 1 среща и глоба от 62.5 лв. е наказан администраторът на Велбъжд Радостин Джугански.

За отбора от Кюстендил в предстоящата среща с лидера в подреждането няма да играят и футболистите Драгослав Драганов и Бубакар Хайдара.

Освен тях за 1 среща са спрени правата на Даниел Георгиев и Бойчо Влахов от Марек(Дупница), Георги Фикийн(Банско), Сидер Томов(Ботев-Ихтиман), Георги Атанасов(Чавдар-Етрополе), Атанас Кръстев(Надежда-Доброславци), Борислав Ангелов и Александър Манолов от Германея(Сапарева баня), Даниел Златков(Вихрен-Сандански).    

В два мача принудително ще почиват Антонио Арсов и Александър Близнаков от Марек(Дупница), а за 3 мача в наказан Лъчезар Дафков от Септември(Симитли).

Миньор(Перник) е глобен с 250 лв., а треньорът на Беласица е със спрени права за 1 мач. Той ще плати и глоба на БФС в размер на 125 лв.   

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?