Следвайте ни

В Пещера наградиха най-добрите спортисти за 2020-та година

viber icon

Община Пещера награди най-добрите си спортисти за 2020 г.

Традиционната церемония по връчване на отличия, грамоти и купи се проведе в залата на ХГ „Проф. Веселин Стайков“, при стриктно спазване на санитарно- епидемиологичните изисквания за физическа дистанция и носене на защитни маски от присъстващите.

Номинирани бяха 36 спортисти в 9 вида спорт.

Всички те са прославили общината на регионални, национални и международни спортни състезания.  На мероприятието присъстваха спортисти, треньори и представители на спортните клубове в Пещера. 

„Многобройни са завоюваните отличия и постигнатите успехи през 2020 година. Искрено се надявам и ще направим всичко възможно спортните надежди в града да израснат и достигнат успехите на големите пещерски спортисти, начело със Серафим Тодоров, прославили Пещера в страната, Европа и света”, каза в приветственото си слово кметът Йордан Младенов. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?