Следвайте ни

Уволниха Гибона от волейболния национал

viber icon

Пламен Константинов бе уволнен като селекционер на мъжкия ни волейболен национален отбор. Договорът на специалиста, известен и с прозвището Гибона е бил прекратен, съобщиха от федерацията.  Раздялата с Константинов идва след 9-ото място на България в крайното класиране на световното първенство, на което страната ни беше домакин съвместно с Италия.
Ето и официалното съобщение на БФ Волейбол, написано изцяло според образците на зрелия соц:

"След завършване на световното първенство по волейбол президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров се срещна с треньора на националния отбор Пламен Константинов. Двете страни обсъдиха представянето на националния отбор и за да бъдат свободни в своята преценка за евентуална бъдеща съвместна работа решиха да финализират договорните си взаимоотношения към този момент. 

 
Окончателните изводи и оценки ще бъдат направени на по-късен етап, когато Управителния съвет на БФВ ще разгледа отчетите на Пламен Константинов и неговия щаб, и на треньора на женския национален отбор Иван Петков, след приключването на световното първенство по волейбол за жени в Япония.  
 
Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров пожела успех на Пламен Константинов в работата му в Русия. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?