Следвайте ни

Турци се изправят срещу Хебър в Анталия

Предпоследния си контролен мач от подготовката в Анталия ще изиграят днес футболистите на Хебър. От 14, 30 часа българско време(15,30 местно) пазарджиклии излизат срещу аматьорския Вефаспор от Истанбул. 

Подобно на хебърци и момчетата от амбициозния Вефаспор са от няколко дни на лагер в Анталия, като дори отседнаха в същия хотел на пазарджиклии.

Истанбулският тим е също с официален зелен екип и поради тази причина пазарджиклии решиха джентълменстки да излязат с резервния си бял такъв за да направят реверанс на символичните домакини.

Поради контузии и в тази среща наставникът на Хебър Танчо Калпаков няма да може да използва контузените Петър Дебърлиев и Ангел Лачов.

Петьо не тренира вече няколко дни заради проблем с пателарното сухожилие на коляното. Лачов също има проблем с коляното, но от друго естество. 

Всички останали футболисти ще получат пореден шанс да покажат качествата си на терена в контролата с Вефаспор.

Димитър Комсийски

Редактор-репортер екип "Спорт"

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?