Следвайте ни

Трети нигериец идва в Локо

Нигерийска колония е на път да се оформи в Локомотив през пролетния дял от първенството. Черно-белите преследват Мустафа Абдулахи. 22-годишният футболист играе като ляв бек. Той е бил национал на страната си до 20 и 17 години. Освен това може да играе успешно и като крило. В момента Абдулахи е собственост на Катшина Спортлайтс.

Пловдивчани през зимната пауза вече се сдобиха с един национал на Нигерия - Стивън Езе, през есента на Лаута много добре се представи Муса Мохамед.
Абдулахи от години си търси отбор в Европа. През 2016 г. той е бил на проби в Легия, но не е успял да хване окото на поляците. Те са го пратили да играе контроли с втория си отбор и после е бил отпратен, твърди "Меридиан мач"

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович обяви, че има нужда от още нови попълнения след контролата с Баник. Босненецът бе категоричен, че не може да се разчита само на 11 играчи, които нямат равностойни резерви. /Марица.бг

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?