Следвайте ни

Треньорът на Литекс: Злощастна загуба за нас

Старши-треньорът на Литекс Живко Желев обяви след днешния мач в Брацигово, че воденият от него тим в никакъв случай не е трябвало да загуби от Хебър.

"Загубата е напълно незаслужена за нас. 

Замисълът ни бе да пресираме Хебър през целия мач и да не им дадем да играят. В много случай това се получи и ни носеше успех, защото успявахме да откраднем топката в тяхната третина и да създаваме положения.   

Хебър имаха една единствена ситуация при центриране от тъч и неразбирателство в защитата ни, което ни струваше загубата.

За наша жалост ние не успяхме нито веднъж при създадени 6-7 чисти положения за гол. И във футбола тази закономерност – като не вкараш, ти вкарват се прояви днес. Напоследък има една тенденция да не успяваме да вкарваме положенията си и от това губим точки.

Иначе като начин на игра всички момчета се вложиха и оправдаха доверието ми", завърши някогашният централен защитник на ловчанлии.

Димитър Комсийски

Редактор-репортер екип "Спорт"

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?