Следвайте ни

Треньорът на хебърци: Трябва да сме по-ефективни пред гола

Старши-треньорът на Хебър Танчо Калпаков беше със смесени чувства след последната контрола на отбора в Анталия. По-рано днес хебърци направиха престижно 2:2 с водача на сръбската втора лига Динамо(Врание).

Получи се доста динамичен мач с много положения и пред двете врати. Играта се водеше атака за атака, често и с дълги топки.

Всеки от съперниците можеше да победи.

В края на втората част повечето чисти положения бяха на наша страна и притеснителното е, че нямахме самочувствие, трудно владеехме топката, когато съперникът е близо до нас.

За жалост все още ни бяга първата победа в контролите. В поредица от мачове виждам, че стигаме до положения, но ни куца реализацията. Другият неприятен за мен факт, е че допускаме все още доста положения пред нашата врата, а и немалко голове, нещо което не беше налице през първата част от първенството, отбеляза Танчо Калпаков.

 

Димитър Комсийски

Редактор-репортер екип "Спорт"

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?