965

Трайчо от Люлин наби милиардерски син на ринга, но взе смешни пари

Трайчо Георгиев, познат още като Трайчо Боксьора от Люлин, е взел буквално смешен хонорар за победата си над милиардерския син Рашид Беласа. Мургавият софиянец получи възможност да участва в един от "подгряващите" мачове на боксовата галавечер на Антъни Джошуа и Олександър Усик през август, които се биха за световната титла в тежка категория. Украинецът спечели убедително битката на ринга в Саудитска Арабия и прибра и трите шампионски пояса от британеца, който пък по-рано отупа нашия Кубрат Пулев.  

В паметната вечер Трайчо се изправи срещу ютубъра Рашид Беласа и успя да го победи след съдийско решение, макар и да бе "подбран" за съперник на милиардерския син като по-слаб боксьор. Българинът обаче показа по-добра игра и заслужено победи Беласа. Печалбата от двубоя обаче първо бе забавена, а сега се оказва, че е и скандално ниска.

"Взех 1000 лева. Моят треньор (б.р. - Аспарух Георгиев) ми ги даде преди да му платят на него, защото се чувстваше неловко заради това, че ни прецакаха. Сега ще търси правилните хора, за да можем да си вземем парите", обясни Георгиев пред bTV.

За него семейството е най-важно. Той прекара празниците в дома си с двете си деца и съпругата си в жилището им от 18 квадрата в столичния квартал "Люлин".

Нa професионалния ринг Трайчо преди седмица постигна и нов успех, като надви на ринга в София служителя на главна дирекция "Жандармерия" към МВР Димитър Димитров.

Трайчо вече мечтае да предизвика на ринга дори легендата Серафим Тодоров.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Карл Маркс

Карл Маркс

27.12.2022 | 22:11

Нормално, демокрация, ЕС, капитализъм!

Отговори
6 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?