Следвайте ни

Тодор Алексиев аут от национала заради...

Звездата на Олимпиакос Тодор Алексиев изненадващо бе оставен извън състава на националния ни отбор по волейбол. Новивана съобщи лично селекционерът Силвано Пранди. Той обясни, че не е видял необходимата мотивация в посрещача. Първоначално желанието на италианеца беше да използва Алексиев за някои мачове от Лигата на нациите и най-вече в олимпийската квалификация във Варна.

"Имах последен разговор с Алексиев и установих, че не е достатъчно мотивиран за сезона с националния отбор. Затова го поздравих и му пожелах успех в бъдещите му планове", заяви селекционерът. Центърът Николай Николов има възпаление на дясното рамо и трябва да почива. Мартин Атанасов пропуска първия минитурнир в Лигата на нациите.

"Виждам желание в отбора", каза Пранди. Този уикенд българският отбор ще играе приятелски срещи със Сърбия в подготовката си за Лигата на нациите.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?