Следвайте ни

Звездите на бокса блеснаха и в Пловдив Плаза СНИМКИ+ВИДЕО

viber icon

Участниците в боксовата гала, която ще се състои на 14 декември в зала Колодрума направиха атрактивна предпремиера в Пловдив Плаза Мол. На ринга един след друг се качиха Джоана Нуамеру, голямата надежда на българския бокс Пенчо Цветков, украинският богатир Игор Шевадзуцкий, канарата от Нова Зеланзия Патрик Майлата и Тервел Пулев, който в събота ще се бие с Дешон Уебстър за Интерконтиненталната титла. Да подкрепи своя брат бе дошъл и мегазвездата на професионалния ни бокс Кубрат Пулев. Близо час Кобрата раздаваше автографи на стотиците фенове, които се бяха стекли в Пловдив Плаза Мол.
"Подготвен съм отлично. Вълнение има като преди всеки мач, но притеснения у мен няма. Мачът ще е труден срещу много класен съперник, но аз съм уверен в силите си. Благодаря на Пловдив за топлото посрещане. Шоуто в Колодрума ще е на световно ниво", обяви Тервел Пулев.

Вижте как протече тренировката.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?