Тервел Пулев тренира с пловдивчанчета на Бунарджика ВИДЕО СНИМКИ

Боксьорите, които ще участват в насрочената за идната събота гала в Колодрума, се включиха в уникална благотворителна инициатива. Тя постави началото на присъствието на Тервел Пулев на пловдивска земя малко повече от седмица преди големия му сблъсък срещу американеца Дешон Уебстър за межуднародната титла в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA).

Последният българин – носител на олимпийски медал в историята на летните игри и организаторите на чаканата с интерес боксова гала на 14-ти декември в „Колодрума“, подаде ръка към всички деца в Пловдив.


Събитието под надслов „ДЕН НА МАЛКИТЕ ШАМПИОНИ С ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ“ се проведе днес на Бунарджика.

Точно в 11:00 часа, на новооткритата детска площадка до фонтаните с бялата мечка на Бунарджика, ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ посрещна най-смелите и най-жадните да се докоснат до него и до магията на спорта малчугани и техните родители за съвместна тренировка.

Всяко момченце и момиченце, което се престраши да тренира с по-малкия от братя Пулеви и поиска да научи от него А-то и Б-то на боксовата азбука, получи незабравими емоции и шанс да се снима и да вземе автограф от Тервел и неговите приятели.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?