Телеграфно до Бруно

Друже Бруно,

благодаря ти, че си такова задно колело. Повече от месец не съм гледал твоя Локомотив, но с ръка на сърцето признавам, че видяното срещу Лудогорец ми хареса.

Знаеш ли, отдавна не съм наблюдавал някой така да надтича шампиона на България. Този Био Локомотив го бива в бягането, след като дърпна "химията" от Разград. Природата на Говедарци, водата в Искъро и вятърът на Вихрен се оказват доста добра инвестиция, но най-важното - просто пестят пари за фармацевтика.

Бруно, да не се объркаш - стилът на твоя Локомотив (миналогодишният) не ми харесва. Никога не съм обичал рушенето в играта. Този сезон виждам, че имаш шанс да изчистиш много от недостатъците.

Друже, твоят Локомотив навлиза в нов етап на развитие. Ти също трябва доста да се отвориш в играта, иначе...Ти си знаеш какво ти беше повече от две години. Вече трябва да се и атакува. Поне селекцията го показва. Трябва да измислиш начин дуетът Илиеви да играе равностойно на терена. Срещу Лудогорец не се получи много добре.

В Локомотив трябва да е ясно кой кой е в атака. В по-голяма част от първото полувреме Димитър Илиев бе повече от авангард на защитата ти - биеше за първа топка още на 30-ия метър. Това му се отдава добре, но така изчезва най-силната му черта. Митко е креативен футболист и трябва да мисли повече за атаката. Навярно той се притеснява от присъствието на Георги Илиев. Намесата ти в този аспект е крайно наложителна. Ако към бягането прибавите и повечко мисъл за атака, Локомотив ще създава много проблеми на отборите този сезон.

И края, както ти казах, друже Бруно, благодаря ти, че си инат като магаре. Хубаво е да си отстояваш вижданията. Понякога е добре обаче да обмисляш и препоръките на другите хора. Крайно време е да разбереш, че Аралица не е централен нападател. Анте е работлив и може да стане страхотен дефанзивен халф. Може и добри пари да се изкарат от него на този пост. Не го мъчи повече, виждаш - липсват му хладнокръвие и технически похвати, за да вкарва голове. Не го мъчи, не мъчи и феновете, а и себе си, с терзания дали Аралица ще олвадее топката или ще я прати в аут със спиране "ала къс пас".

Не губете инерцията от добрия мач с Лудогорец. И не живейте със спомените от победата над Ботев - там съперникът ви никакъв го нямаше, а вие бяхте по-малко грешащият отбор.

Друже Бруно,
може да стане нещо този сезон. Ти си на ход!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
11 коментара
Жълт Индиянец

Жълт Индиянец

06.07.2019 | 21:43

Ей жълти бастуни селски боклуци с жълти чорапогащници от сло гомнатево.ще пукнете от ярост.

Отговори
1 2
Bruno

Bruno

05.07.2019 | 09:58

Аралица ако можеше и да вкарва, нямаше да играе в България!

Отговори
6 1
крушо алкохолика

крушо алкохолика

05.07.2019 | 09:38

много си повярваха нещо циганите от велбъжд столипиново,лудогорец си направиха лека тренировка а лайномотив игра на върха на възможностите си...а бруно си е доказан некадърник,дано остане в лайномотив вечно!!!

Отговори
3 8
Христо Атанасов

Христо Атанасов

04.07.2019 | 23:45

Локото вкара нужният гол! Но без системата VAR срещу отбора на мафията, всеки 100% гол може да бъде отменян?! Имаше и една дузпа, по новия правилник, след фаул на Жоро Илиев след 30 мин. но никой дори не я спомена?! Както не повториха и какво се случи на терена, та Бруно получи картон?!

Отговори
11 3
Иван Петров – ботевист

Иван Петров – ботевист

04.07.2019 | 21:27

Юлианчооо, Юлианчо… Има още много хляб да изядеш, докато осъзнаеш, че нищо не разбираш от футбол. А да даваш съвети на Бруно, извинявай, ама ти в ред ли си? Снощи Локото изигра много силен мач, но не показа умение пред гола, това е истината! Ако продължават така ще са в тройката. Дано и нашите момчета от Ботев да тръгнат по този път!

Отговори
15 6
Коста Русев

Коста Русев

04.07.2019 | 17:49

Бруно не гу слушай тоя жълтур. Гледа да направи раздори в отбора. Всико е наред всичко е супер, ти си знеш работата. Продължавай все така.

Отговори
12 9
Иван Петков

Иван Петков

04.07.2019 | 17:25

Кой си ти бе господинчо, че ще давъш акъл на Бруно. Ближи си раните от загубения финал.

Отговори
15 8
Петър Атанасов

Петър Атанасов

04.07.2019 | 17:22

Смешник. Не се бъркай в работата на Бруно. Гледай си селския катун.

Отговори
14 9
Иван Иванов

Иван Иванов

04.07.2019 | 17:21

Тоя жълтур много го боли за куппата. Още плаче

Отговори
15 8
Христо Атанасов

Христо Атанасов

04.07.2019 | 17:12

Кой даде паса на Ожболт на финала с Ботев?!

Отговори
15 8

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?