Тежък удар за Кубрат Пулев преди боя с Джошуа

Много неприятен удар получи българската звезда на световния професионален бокс Кубрат Пулев. Кобрата бе неприятно сюрпризиран в един от най-важните моменти в кариерата си - преди мача за световната титла с Антъни Джошуа за шампионския пояс във версия IBF.

Кобрата разбра, че неговият личен треньор Ули Вегнер е трябвало да се подложи на втора операция на тазобедрената става. 78-годишният специалист вече претърпя подобна хирургическа интервенция на 12 декември.

„Имах сериозни болки в последните месеци, а на моменти дори не можех да ходя. Проведох консултации с няколко лекари и решихме, че е по-добре да се подложа на още една операция. Приеха ме в болницата в берлинския квартал „Марцаан“ и съм под грижите на д-р Дирк Каспер“, обясни Вегнер пред „Билд“.

„Трябва да ви призная, че състоянието на костите ми е било доста лошо и е имало опасност от счупване във всеки един момент. Затова се наложи да ми поставят още един медицински пирон. От гледна точка на обстоятелствата, мога да призная, че се чувствам добре. Вече преминах и през първата си физиотерапия“, допълни известният боксов треньор.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Оптимис

Оптимис

06.06.2020 | 20:25

Айде Кобра, бий го този и сагата да преключи. Успех...

Отговори
2 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?