64

Тайсън Фюри: Дадоха победата на Усик заради войната в Украйна

Дадоха победата на Усик от съжаление заради войната в родината му Украйна, но знайте, че аз спечелих мача по всички показатели, категоричен бе британският боксьор Тайсън Фюри след загубата си в Рияд в двубоя за обединяване на всички световни титли в свръхтежката категория. 35-годишният Фюри беше категоричен, че ще се възползва от клаузата за реванш срещу Усик, който трябва да се проведе през октомври.

"Смятам, че аз спечелих мача. Усик взе няколко рунда, но вярвам, че спечелих повечето от тях. Направихме хубав двубой и дадохме всичко от себе си. Неговата държава е във война и затова хората застават на негова страна. Но не се бъркайте, аз спечелих мача, това е моето мнение по въпроса. Ще се завърна. Имаме клауза за реванш и ще се видим през октомври", заяви Фюри.

През изминалата нощ британецът, известен като Циганския крал, отстъпи на Олексасдър Усик с разделено съдийски решение. Това беше първата загуба в неговата професионална кариера. До мача си срещу украинеца си Фюри имаше 34 победи и едно равенство.

Оцени новината

Оцени новината
2.6/5 от 5 оценки
2.6/5 от 5 оценки

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?