Танцьорите на Хасково с 33 медала от силен турнир

АЛЕКСАДРУПОЛИС, Марица

Състезателите от клуба по спортни танци “Хасково” се завърнаха с 33 медала от втория Международен турнир в Александруполис, Гърция. Освен домакините, там участваха още България, Русия, Германия и Турция.
В Juvenile нашите спечелиха 3 златни медала – Тамер Ариф и Йоана Моллова, 3 сребърни за Александър Трендафилов и Теодора Дерменджиева, 3 бронзови за Енрике Диаз и Михаела Костадинова в латиноамериканските танци, златен медал за Александър Трендафилов и Теодора Дерменджиева в стандартните танци и бронз за Тамер Ариф и Йоана Моллова. Детска формация латиноамерикански танци зае 2 място след представителите на Русия.
В Junior – 3 златни медала за Валентин Сираков и Марина Колева в латиноамериканските и стандартните танци, 2 сребърни и 1 бронзов медал за Тодор Тодоров и Виктория Георгиева, 2 сребърни и 1 бронзов медала за Кристиян Милков и Камелия Георгиева в латиноамериканските танци. Бронзови медали и за Николай Милушев и Рада Димова, Мариян Калинов и Цветелина Караславова отново в латиноамериканските танци.
В групата соло момичета бяха спечелени още 2 златни медала от Йоана Моллова, 2 бронзови медала от Михаела Костадинова, Теодора Дерменджиева и Надежда Делитонева. Два бронзови медала спечели Деница Георгиева.
В групата до 13 г. соло момичета – сребро за Виктория Георгиева, Камелия Георгиева и бронз за Дефне Сурай – след представителите на Русия и Гърция. Юношеската формация “Хасково” с хореография от латиноамерикански танци зае 2 място, след формацията на домакините./Марица

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?