Танчо Калпаков: Излязохме да се надиграваме, защото сме Хебър

 Наставникът на Хебър - Танчо Калпаков честити победата на ЦСКА 1948.

След като победиха, значи са били по-добрият отбор в мача. Ние не се съобразяваме с ЦСКА 1948, защото сме Хебър и имаме самочувствието, че сме добър отбор. Затова и излязохме да се надиграваме, а не да се правим на умряла лисица и да ги дебнем на контри. Знаехме техните силни страни. Бяха избрали тактика да са по-компактни. Имат изпълнители за контраатака. До 1:0 мачът бе равностоен. Те си вкараха техните положения, а ние нямахме много положения в този мач. Отборът на ЦСКА бързо се преместваше и си подаваше топката. Ние не успяхме да ги затрудним. Имахме някакви слизания и разбърквания, но опасните ситуации бяха рядкост, призна Калпаков. 

След 2:0 можеше да ни вкарат трети и четвърти гол, но ако върнем мача, пак бих го изиграл по същия начин.
Историята помни победителите. Затова излязохме да търсим победата. ЦСКА не е случаен отбор, разполага с класни играчи затова и ние според нашите възможности, излязохме да се надиграваме. В момента те са по-класният отбор и заслужено ни победиха, призна Калпаков.

Верен на себе си той отказа да коментира съдийството на Волен Чинков, който със сервилното си отношение и куп реверанси към гостите настрои срещу себе си хората от Хебър.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?