1553

Сватба с паничерска каруца събра цял свят в Хисаря

Нина и Роман си казаха "Да"

Двама влюбени събраха погледите на хората в Хисаря с нестандартна сватба. Булката Нина, която е дете на българин и шведка, е родена в Лос Анджелис. Навремето баща  Румен бил спасител на морето и там се запознал с майката на Нина, която била там на почивка.

Сега младоженката Нина работи като брокер на недвижими имоти. С мъжа си Роман, който е от Венецуела, се срещнали именно в Града на ангелите, където тя отишла да следва. Съпругът  пък има фирма за кетъринг. Двамата отдавна мечтаели да се врекат във вярност, като представите им за това как да изглежда самата сватба съвпадали.

Затова решили да се венчаят в Хисаря, без абсолютно никаква суета и излишен лукс. На тържеството се събраха 120 гости от цял свят - от Финландия, Испания, Португалия, Америка и други страни.

За изненада на всички младоженците се возеха не в лимузина, а на паничерска каруца до църквата „Св. Панталеймон“ в Хисаря. Водеха ги расови коне и жива музика.

Булката Нина блесна с рокля за 6000 долара като във филмите - от каталога на „Джъстин Александър“. Баща  пък бе от глава до пети с „Версаче“.

За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха певицата Мария Кехайова и бузукарят Николай Топузов. Сватбените снимки пък направи топфотографът Димитър Дардов. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Martin

Martin

08.09.2022 | 17:40

СЕЛЯНИЯ...иначе да са живи и здрави

Отговори
2 10
Martina

Martina

08.09.2022 | 20:13

Нищо важно е ти че си градски .. и да коментираш хората типично за гражданите .. иначе дано са щастливи по селски

Отговори
5 2
Dimana

Dimana

08.09.2022 | 05:23

Много красиво и забавно. Здраве и щастие!

Отговори
15 3
Пловдивчанин

Пловдивчанин

08.09.2022 | 03:18

Честито!Много здраве и щастие!Каруцата е много оригинална!

Отговори
19 1
Irena Stefanova Lalova

Irena Stefanova Lalova

07.09.2022 | 19:10

Lo siento mucho, pero voy a escribir,, de mi idioma. Желая Ви най - вече здраве, щастието го получих те с вашата красота. Но най - много Ви благодаря за това, че казахте ДА, в моята родина, която в момента ми липсва много. Благодаря Ви.

Отговори
34 1

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?