Стойчо Младенов: Неделев не е за Азия

Легендата на българския футбол и ЦСКА Стойчо Младенов категорично отрече информациите, че възнамерява да привлече Тодор Неделев и Кирил Десподов в Кайсар. Младенов в момента води тима от бившата съветска република. 

Днес казахстанското издание vesti.kz публикува материал, според който звездите на Ботев (Пловдив) и ЦСКА ще акостират в отбора на българския специалист.
"Честно казано, разсмяхте ме - бе първият коментар на бившия национален селекционер. - Първо - никога в плановете ми не са влизали Десподов и Неделев. И не защото не са добри футболисти, а защото настоящият ми клуб не разполага с такъв бюджет, за да ги купи. Второ - техните места са в силни отбори от Европа и аз от сърце им желая да осъществят мечтата си да заиграят зад граница", коментира Младенов по темата.

За момента самият Тодор Неделев запазва мълчание относно близките си планове. Президентът на Ботев Георги Самуилов преди празниците обяви, че трансфер на техничаря от село Белозем в български тим е немислим. Неделев ще бъде пуснат от Коматево единствено при добра оферта от чужбина.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?