Станимир Стоилов стана треньор на годината

Третото място при треньорите завоюва друг хасковлия Стамен Белчев

Станимир Стоилов стана за поредна година футболен треньор на годината у нас.
Постигналият три поредни титли на Казахстан с Астана хасковлия бе избран безапелационно за "Треньор номер едно в България за 2017 година".
В края на миналата Стоилов бе избран и за треньор номер едно на Казахстан.

Станимир Стоилов не можа да присъства на награждаването, но каза по видео връзка: "Съжалявам, че няма как да присъствам на церемонията. Благодаря на журналистите, които са гласували за мен. Тази награда е за целия клуб и треньорския щаб. Желая на българския футбол да продължи да се развива в положителна насока".

Наградата получи помощникът му Цанко Цветанов и каза: "От името на Станимир благодаря на всички, които са гласували за него. Желая много успехи на българския футбол през 2018 година".
На второ място в надпреварата при треньорите остана наставникът на Ботев - Николай Киров.
Третото място при треньорите завоюва друг хасковлия наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев. Наградата му беше връчена от треньор номер номер едно на България за двайсти век Димитър Пенев.

За трета поредна година Футболист номер едно на страната стана капитанът на националния отбор Ивелин Попов. Играчът на Спартак Москва победи с огромна разлика останалият на второ място бивш голмайстор на Локомотив Пловдив и настоящ на Берое - Мартин Камбуров. Трети остана играчът на Ботев Пловдив Тодор Неделев.
Със спечелването на тази награда Попето се нареди до легендите на българския футбол - Христо Стоичков и Христо Бонев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?