Следвайте ни

Стамен Белчев в София за преговори с ЦСКА

viber icon

Стамен Белчев е пристигнал вчера в София за разговори с шеф на ЦСКА.
Специалистът изведе Арда до промоция в елита в сряда след успех в баража с 1:0 над Септември в Пловдив. Впоследствие Белчев се е върнал с отбора в Кърджали, но през нощта се е прибрал в родния Хасково. Той е получил покана да се завърне в ЦСКА, потвърдиха пред "Тема Спорт" три независими източника.
Вчера специалистът е пътувал до София, за да разговаря с водеща фигура в ръководството на червените. По всичко изглежда, че шефовете на ЦСКА твърдо стоят зад намерението си да привлекат Белчев в щаба. Хасковлията може да поеме армейците, но само ако е еднолично начело на отбора - без консултант, какъвто бе Люпко Петрович на Добри Митов през последния месец. Ръководството на червените е започнало да сондира ситуацията около Белчев още преди две седмици.
Той дори се е видял с треньорския щаб преди гостуването на Берое на 18 май. Отделно често се е чувал по телефона с една от най-силните фигури в клуба, след като напусна ЦСКА на 1 май 2018 г.
Очаква се до часове да стане ясно дали Белчев ще се завърне начело на армейците, или ръководството ще търси друг вариант. Не е изключено конфигурацията от края на сезона да се запази - Добри Митов като старши треньор с консултанти Люпко Петрович и Димитър Пенев. При това положение водеща ще е ролята на Люпко. Дотам ще се стигне, ако Белчев откаже предложението и предпочете да остане начело на Арда.
ЦСКА вече представи 4 попълнения, а обяви и контролите си в Австрия, но все още не е оповестено кой ще води отбора през следващия сезон.
Екипът на Митов, Петрович и Пенев застана на кормилото на 3 май с ангажимент до края на шампионата.

Източник: gol.bg

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?