Симона Георгиева дублира злато на „Малките атлети“

Със 7 първи места се завърнаха състезателите на Хеброс (Харманли) от турнира в Стара Загора

Симона Георгиева от Хеброс (Харманли) се окичи с два златни медала на 60 м гл. бягане и на дълъг скок на състоялия се в Стара Загора лекоатлетически турнир „Малките атлети“.Участниците на стадион „Берое“ бяха на възраст от 6 до 14 години.
Успех в сектора за дълъг скок завоюва и Божидар Саръбоюков, който взе златен медал с резултат 5,40 метра. Три приза извоюва и Станислав Колев. Момчето записа успехи с един златен и два бронзови медала. Отлично бе представянето му на 800 метра – 2.40 сек, на дълъг скок той преодоля 4.54 метра, а на 60 метра – 8.20 сек. Даниел Живков заслужи сребърен медал на 800 метра с резултат от 2,45 сек. Стела Гешева е със сребърен на дълъг скок, като скочи 4,50 метра. Ирен Саръбоюкова е с бронз на дълъг скок с 4,03 м. Иванина Иванова заслужи два бронза на скок и бягане.


При малките атлети най-добре се представи Радослав Тодоров. Той има златен медал на 60 метра и сребърен на дълъг скок. Ивомир Иванов има успех за златен на дълъг скок и сребърен на 60 метра. Димитър Ангелов взе златен медал на 60 метра. Марая Христова има два сребърни медала на скок дължина и 60 метра. Десислава Георгиева има сребро на 60 метра и на дълъг скок. Ася Симеонова стана носителка на бронзов медал за представянето си на 60 метра. Най-малката участничка на състезанието, 5-годишната Валерия Попова, се класира на четвърто място на 60 метра. Станимир Ангелов зае пето място на 60 метра и на дълъг скок.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?