Silentbet: С какво залозите на живо са по-различни от обикновените?

След като спортната индустрия значително подобри своите възможности и позволи на своите потребители не само да поставят залози на разнообразни спортни дисциплини, но и все по-често да се наслаждават на играта по всяко време. Днес света на спортните прогнози е значително променен, но експертите са категорични, че удоволствието от играта се е повишило и за тази цел можем да се запознаем с една особено приятна опция – залозите на живо. 

С какво се различават те и защо са толкова интересни на аудиторията? Нека започнем с факта, че вече не се налага да бъдем пред компютъра и да гоним краен срок при поставянето на дадена прогноза. Причината за всичко това се крие във факта, че дори и любимото дерби да е започнало, винаги имаме време от самото начало на първия съдийски сигнал до последния да дадем своята прогноза. Как е възможно това? Благодарение на бързоразвиващата се технология и факта, че все повече букмейкъри предоставят мобилно приложение, светът на спорта става особено близък до нас. Спокойно можем да изберем правилното предизвикателство, да разгледаме коефициентите и да инкасираме по-сериозни печалби. 

След като времето не е фактор, къде се крият разликите? Докато правим залози на живо, спокойно можем да наблюдаваме и микропазарите, които присъстват във всяка една платформа. Под микропазари трябва да разбираме всяко едно важно спортно събитие, което присъства в платформата. Това може да бъде изпълнение като фал или дузпа, клиентът може да заяви колко броя корнери ще се изпълнят, какъв ще бъде резултата до края на първото полувреме, колко гола ще се отбележат по време на второто полувреме и още много други. Не трябва да забравяме и още една важна подробност – реномираните оператори все по-често предлагат в тази секция и възможността да гледаме самата среща на живо чрез видео стрийм или с интерактивна графика, която във всеки един момент ни съобщава какво се случва – ако някога сте играли Chanmpionship Manager, то  графиката няма да ви изненада. 

След като описахме по-точно техничната част, нека разберем и къде се крият основните разлики. Докато гледаме самата среща, имаме всички шансове да се възползваме от много добри коефициенти. Понеже говорим за моментно събитие, очаквано и вариантите за успех са малко по-високи. Не случайно забелязваме, че Палмс Бет Казино предлага точно такава секция и обръща много внимание на всички интересни спортни дисциплини. Макар и да говорим за футбол, защото е най-често срещан спорт, това предложение присъства във всички дисциплини и основната разлика тук е, че докато гледаме самата среща, получаваме и шанс да повишим своите печалби. В тениса например спокойно можем да изберем микропазар за следващия гейм и дали ще бъде спечелен с предимство ако резултатът стигне до 40-40 или така наречения дюс. 

Основните разлики, които ще открием е, че докато залозите на живо са динамични и изискват пълното ни внимание, обикновените залози ни позволяват да се насладим на играта, без да разглеждаме допълнителните опции. Двете предложения не се изключват едно от друго, винаги може да направите предварителен залог на срещата и след това да направите прогнози по време на самата среща. Причината мнозина да избират правенето на прогнози по време на срещата е шансът да извлекат още повече адреналин от самото дерби. 

Всеки играч избира на коя платформа да заложи, двете не влизат в конкуренция една с друга, но изборът на залози на живо ни предлага допълнителни опции и най-вероятно мнозина ще се изненадат от предлаганите опции. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?