Следвайте ни

Ще има ли локдаун и за спорта? Вижте какво каза Красен Кралев

viber icon

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев излезе с обръщение към обществеността, във връзка с последното становище на здравния министър и отправените от него предложения, които би следвало да бъдат разисквани на заседание на Министерски съвет. Министър Ангелов предложи спортът в Бълграия да бъде спрян за неопределено време.

Обръщението на Красен Кралев:

"Уважаеми спортисти и журналисти,

Това, което чухме на брифинга днес, беше мнението на здравните власти за необходимостта от допълнителни мерки срещу коронавирус пандемията. Уважавам тяхното експертно становище, но ви уверявам, че тези предложения за частичен локдаун тепърва ще бъдат обсъждани с премиера и с всеки ресорен министър. Както заяви и самият министър Ангелов.

За мен тези предложения също са новост, но съм сигурен, че с колегите и със здравните власти ще стигнем до разумно и справедливо решение за всеки ресор!

Разбира се, няма съмнение, че на първо място ще бъде поставено опазването на живота и здравето на хората".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Иван

Иван

24.11.2020 | 07:07

На Боко не му пука за никой. Да има кражбички, а пък народа да мре. Все му е тая.

Отговори
0 2
Драган

Драган

24.11.2020 | 07:55

Цял свят гори но на теб ти е виновен Боко?Ти си крадец който не може да спи защото някой може да е откраднал повече.Ти не си виновен това е в гена ти.

Отговори
2 0
Така ли?

Така ли?

23.11.2020 | 22:12

Пука ли ви за живота и здравето на хората? Не личи. Този го лекуваха при специални условия, а другите умират по стълбите.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?