2374

Ще бъде ли януари щедър към феновете на Българския спортен тотализатор?

Традиционно месец януари е “тих” месец - в него липсва еуфорията на декември, а мнозина се възползват от началото на годината, за да внесат промени в ежедневието си. Но знаете ли, че преди много години, според римския календар, месеците са били 10 на брой, като януари и февруари са били добавени на по-късен етап? По този начин те изпълнявали ролята на нещо като завършек на годината поради факта, че климатичните условия не били подходящи за по-голяма част от дейностите на хората в онези времена. Смята се, че януари носи името на бог Янус, който се смятал за пазител на всяко начало. Според поверията той можел както да “отваря” някои врати, така и да ги “затваря”, което до голяма степен кореспондира със съвременните желания на хората да загърбят онова, което отнема от щастието им, и да започнат “на чисто”. Ето защо не е изненада, че голяма част от празничните традиции през месец януари са свързани с един вид “пречистване”.

Но всяко ново начало има нуждата и от подходящ стимул. А  Българският спортен тотализатор предлага много начини да си го осигурите. Всъщност само за изминалите 12 месеца общо в  “Тото 2 – 6 от 49” са спечелени впечатляващите 38 304 067,30 лв. Тази сума е едно истинско доказателство, че феновете на играта познават потенциала й и продължават да залагат на своите печеливши комбинации. Но ако шестиците са адреналинът, то петиците определено са еуфорията на всяко едно ежедневие: през 2021 г. в “Тото 2 – 5/35” са спечелени общо великолепните 24 297 389, 70 лв.  Явно през 2022 г. в играта “Тото Джокер” ще се вихрят големи амбиции, защото за 2021 г. той заема почетното 3-то място за най-много печалби с обща сума от 9 053 688 лв. Участниците, които са спечелили от играта “Тото 2 – 6/42” през изминалата година, се “утешават” със суми, възлизащи общо на 8 945 138,60 лв. От тази ретроспекция става ясно, че наистина Българският спортен тотализатор предлага шансове за печалби на милиони, като е достатъчно само постоянство при участието. Защо през първия месец на новата година не се възползвате от тази възможност и “отворите” вратата на вашия успех?

Януари 2022-ра е изключителен поради факта, че той е единственият месец, в който ще бъдат раздадени цели 3 автомобила: първият - луксозен Jaguar, вече беше спечелен в Монтана, а вторият - Ford Focus, по всяка вероятност ще се бори с трафика в столицата, защото на 09.01.2022 г. изтегленият печеливш номер беше от гр. София. Третият автомобил все още очаква своя собственик, като той ще бъде изтеглен на 16.01.2022 г. в жребий на случаен принцип от всички, направили залог за играта "Тото 2 - 6 от 49" за тираж №4. Това означава, че прогнозната стойност на джакпота в размер на 5 900 000 лв. в  тираж 3 на играта "Тото 2 - 6 от 49" не е единствената причина да попълните любима (а защо не и случайна) комбинация в иконичния фиш на Спорт Тото. Но дори и да не ви се струва, че е възможно да спечелите милионите, паричните награди продължават да са факт: само за изминалата седмица в играта "Тото 2 - 6 от 49" 14-има късметлии са уцелили 5 от 6-те печеливши числа, което е донесло на всеки от тях по над 3800 лв. Подобна е и ситуацията в играта “Тото 2 – 6/42”, при която има улучени още 14 петици, равняващи се на също толкова атрактивни парични възнаграждения.

От няколко седмици се усеща, че “Тото 2 – 5/35” започва да получава все повече внимание, като освен 10-те допълнителни награди от по 500 лв., раздадени отново чрез жребий на случаен принцип сред всички направили своите залози в тираж 1 за 2022 г., бяха спечелени няколко големи награди. В тираж 1 един късметлия спечели почти 28 000 лв., а в тираж 2 неговият късмет беше повторен от друг, който спечели дори още по-голяма сума: 32 534 лв. Още трима бяха и печелившите във втори тото шанс на играта, което донесе на всеки от тях по 6666,70 лв. Като заговорихме за съзвездия и богове, в Тото Зодиак през изминалата седмица беше регистрирана една печалба от 30 000 лв., в Тото Джокер - 12 от по 4389 лв., а в Тото 1 “10 от 10” - 1 печалба от 8482 лв.

Напомняме ви, че ако сте лоялен член на “Тото Клуб”, всяка покупка на стойност, равна или надвишаваща 2 лв., може да се натрупа в профила ви като бонус точки, които ви дават право да се включите в промоционалната кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор “Снежна Олимпиада с Тото Клуб”, която вече започна и ще продължи до 28.02.2022 г. Допълнителните награди в нея са особено привлекателни, а повече за условията на кампанията може да научите на action.toto.bg.

През декември и първите седмици на януари се забелязва и голямо търсене на талоните към Държавната лотария към Българския спортен тотализатор. Късметлиите, спечелили от  моментните игри, все повече се увеличават, но онези, които не са сред тях, не бива да губят кураж. Дори непечелившите талони могат да донесат неочаквана награда, ако бъдат регистрирани в новата промоционална кампания „Печалби плюс – ЗИМЕН КЪСМЕТ“, която вече е активна и ще продължи до 19.03.2022 г. През този период ще бъдат извършени няколко тегления на печеливши кодове, които ще се публикуват на Facebook страницата на СПОРТ ТОТО. Повече за условията можете да разберете на lottery.toto.bg.

Както знаете: който играе - има шанс, така че не позволявайте вратата да се затвори, преди да сте се възползвали от всички възможности, които предлага участието в игрите на Спорт Тото!

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?