Следвайте ни

Шефът на Балкан(Варвара) Васко Гешев: Аз бях до тук

В петък избират ново ръководство на варварският клуб

viber icon
Димитър КОМСИЙСКИ, "Пазарджишка Марица"
Най-дълголетният и успешен президент на футболен клуб Балкан(Варвара) Васил Гешев ще се оттегли от шефския пост в отбора в петък, когато ще се проведе Общо събрание на клуба. Пред делегатите на форума Васил Гешев ще подаде своята оставка. Той пожела да съобщи новината най-напред пред репортер на „Пазарджишка Марица”. Аз бях дотук. Стига толкова. След близо 25 години начело на отбора и над 50 години във футбола като състезател и ръководител мисля да си взема заслужена почивка, заяви 62 годишният бизнесмен. Чисто философски Васко Гешев каза, че това няма да е краят на футбола в селото. Футбол е имало преди мен, ще има и след мен. Не съм от тези, които смятат, че слънцето няма да изгрее, ако не са коня. Мисля, че в петък ще се намери човек, който да поеме отбора, прогнозира доскорошният финансов благодетел на „варварите”, отговаряйки на въпроса дали има кой да поеме щафетата от него. Относно причините за хвърлянето на кърпата, Гешев не се конкретизира, но все пак сподели, че не е нормално само един човек да носи на гръб толкова дълго време съдбините на този клуб, във всичките му аспекти.
Припомняме, че преди малко повече от месец ФК Балкан изпадна от състава на „В” ЮФГ след 3 поредни сезона, в които игра там. Независимо от изпадането това беше най-големият успех на варварския футбол в цялата му над 65 годишна история. В заключение, Васил Гешев коментира и плъзналите из Варвара и съседното село Ветрен дол слухове, че срещу едва 1 000 лева той е готов да продаде лиценза на ФК Зенит(Ветрен дол). Пълни глупости. Това не съм си го помислял, камо ли да го изрека на глас, заяви Гешев.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?