Тервел Пулев с открита тренировка на Бунарджика! Кани децата на крос

Тервел Пулев кани деца и младежи от Пловдив, изкушени от спорта, на съвместна тренировка на Бунарджика следващата събота. Това съобщи за "Марица" мениджърът на братята Пулеви Ивайло Гоцев. 

Тервел Пулев започва подготовката си за мача срещу американеца Дешон Уебстър, с когото ще си оспорва интерконтиненталната титла в полутежката категория. Мачът ще е гвоздеят в програмата на боксовата галавечер в Пловдив на 14 декември в зала „Колодрума“. Очаква се Тервел да пристигне в Пловдив в началото на следващата седмица. Другата събота той е предвидил тренировка на открито на Бунарджика, в която ще могат да се включат деца и младежи от Пловдив. Изкушените от бокса ще поиграят заедно с Тервел с лапите, а ако има куражлии, могат и да опитат някой удар с ръкавиците, каза мениджърът Ивайло Гоцев. След загрявката и кратката тренировка, в която ще се включат и други участници в боксовата гала, всички заедно ще направим крос до Альоша, разкри плановете Гоцев. Децата ще имат възможност да се снимат с шампионите и да вземат автографи. 

Готвим се за страхотно шоу в "Колодрума", каквото Пловдив заслужава. Ще имаме и други срещи на открито с публиката на знакови места в града, каза още Гоцев. Организаторите все още обмислят къде да организират "кантара", по време на който Тервел Пулев и Дешон Уебстър ще застанат лице в лице. Не е изключено това да се случи в някой от големите търговски центрове. 

 

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?