Следвайте ни

Щабовете на Кобрата и Фюри на косъм от бой ВИДЕО

На косъм де размина боя на официалният кантар между Кубрат Пулев и Хюи Фюри, който се проведе в столичен мол. Напрежението не бе породено от двамата боксьори, а от хора от обкръженията им.

От щаба на британския боксьор и феновете, придружаващи Хюи Фюри, се качиха на подиума, за да търсят саморазправа с представители на Кубрат Пулев. Охраната обаче веднага се намеси, за да предотврати по-сериозни сблъсъци.

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев влезе в ролята на умиротворител, като помоли всички на подиума да се успокоят. По време на тегленето на Хюи Фюри се чуха освирквания от страна на българската публика, което донякъде породи напрежението. 

Малко преди това двамата боксьори преминаха през кантара.

Българският представител е 109 килограма, значително по-малко от последната си битка. Кубрат Пулев обаче е с 2 килограма повече от своя съперник - Хюи Фюри е 107 килограма.

Преди година и половина, за битката с Кевин Джонсън, Кобрата беше 116 килограма.

„Обичам ви, благодаря ви, радвам се много, че всички сте тук. Благодаря на всички”, сподели Кубрат Пулев докато още беше на подиума.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?